Onze diensten

Meetings – Conferenties - Seminaries

Mensen stimuleren. Een duidelijke boodschap communiceren. Kennis delen en presenteren.

Mind and Motion organiseert uw motiverende meeting, creatieve conferentie of succesvol seminarie. Steeds op maat van uw wensen, noden en doelstelling. Traditioneel of compleet vernieuwend. Een extra touch voor een maximaal effect.

Een goed uitgeruste zolder van een wijndomein als vergaderzaal? Een kookworkshop om het klassieke dagverloop te breken? Mind and Motion denkt met u mee en brengt inspirerende locaties en creatieve concepten. Alles tot in de puntjes geregeld.

Laat u verleiden door onze Smaakmakers.

Incentives – Evenementen - Teambuildings

Partners inspireren. Medewerkers motiveren. Klanten prikkelen.

Mind and Motion creëert uw innovatieve incentives, exclusieve evenementen en treffende teambuildings. Wil u stakeholders belonen, relaties versterken of de bedrijfscultuur overbrengen? Evenementen zijn van onschatbare waarde en betekenen een boost voor uw bedrijf. Wij organiseren memorabele momenten voor uw genodigden.

High noon tea bij een Engelse Lord? Een champagnecocktail bij een Indische Maharadja? Of liever per speedboot in ware James Bond stijl racen op de Thames? U kan het zo gek niet bedenken of we realiseren het voor u.

Droom weg bij onze Smaakmakers.

Groepsprojecten

Ontdekken of verkennen. Ontspannen of inspannen.

Inderdaad. Mind and Motion biedt meer. Vanuit onze wereldwijde ervaring organiseren wij geweldige groepsprojecten. Een programma op maat met extra aandacht voor het culturele, het culinaire of het curieuze. U kiest maar uit. Economische missies, bedrijfsbezoeken en sportieve delegaties : wij hebben de nodige ervaring.

Peddelen tussen de pinguïns in Zuid-Afrika? Een ontdekkingsreis langs kleine dorpjes tussen de rijstvelden in Bali? Of verkennende bedrijfsbezoeken in Uzbekistan? Als u het kunt bedenken, zijn wij er geweest of hebben we er de nodige contacten.

Laat u inspireren door onze Smaakmakers.